Wat leuk dat u onze website bezoekt!

Wij zijn Rob en Henrieke en hebben een dochter Roos en een zoon Sil. Wij komen al sinds 1997 op Terschelling. Onze stacaravan Hero staat op camping Cnossen te West-Terschelling.

Onze stacaravan staat op een unieke plek op het eiland: op loopafstand van het gezellige dorp West-Terschelling, gelegen aan de bosrand en vlakbij duin en zee. Wat wilt u nog meer?

Wij willen graag anderen laten meegenieten van deze unieke plek op Terschelling.

Interesse in het huren van onze stacaravan op deze unieke plek? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Onze gegevens:

Informatie over onze stacaravan en de camping:

De stacaravan

Ruime stacaravan. Indeling:
  • Badkamer: douche, toillet en wastafel (aangesloten op waterleiding)
  • Slaapkamer: 2 persoonsbed (inclusief dekbedden en kussens)
  • Slaapkamer: 2 enkele bedden (inclusief dekbedden en kussens) + babybedje met stevig matras
  • Eethoek: ronde tafel met 4 stoelen + kinderstoel
  • Woonkamer: ruime bank met tafel, tv en radio cd speler
  • Verwarming: werkt op aardgas
  • Keuken: 4 pits gasfornuis (aardgas), koelkast met vriesvak, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker
  • Terras: tuinstoelen met kussens, tafel, parasol, zandbak en schuurtje achter de stacaravan voor fietsen

De camping


De camping wordt geroemd om zijn mooie ruime plekken en rustige omgeving. De camping is gelegen op een strategisch mooie plek. Het ligt tussen de dorpen West-Terschelling (1km) en Midsland (3km) en dichtbij het fietspad richting Paal 8/Noordzeestrand.

Camping Cnossen wordt omringd door polder, bos en duin. Op slechts een paar honderd meter bevindt zich het duinmeertje van Hee, waar u in de zomer heerlijk kunt zwemmen.

Voorzieningen: wassarette, bagagevervoer van en naar de camping, fietsenverhuur, kampwinkel, bushalte bij de ingang, parkeersplaats en dagelijks verse broodjes (bestellen bij de receptie).

Meer informatie over de camping: www.campingcnossen.nl.

Midgetgolven

Tegenover de camping zit EetcafĂ© de Richel. Hier kunt u niet alleen een heerlijk hapje eten of genieten van een lekker drankje, maar u kunt hier ook een potje midgetgolven. Bovendien hoeven de allerkleinsten zich ook niet te vervelen: op het terrein zijn diverse speeltoestellen aanwezig.

Wellness Center

Naast de camping zit Hotel Bornholm. Na een pittige wandeling of een dag fietsen kunt u hier terecht om tot rust te komen in een ruim opgezet wellness center (Finse Sauna, Turks stoombad, stortdouches, zonnebank, voetenbakken, etc). Bovendien beschikt het hotel over een gezellig ingerichte bowling met twee bowlingbanen, en u kunt er heerlijk een hapje eten.

Boeken of meer informatie?
Social media

Blijf op de hoogte van onze lastminutes aanbiedingen en like ons op Facebook en volg ons op Twitter!